30 Perc

Csupán 30 perc autóval Budapestről.

460 Hektár

Majdnem 2X akkora terület mint London Luton (LLA) reptere

2500 méter

2500 méteres kifutópálya, 45 méter szélességgel.

109526054_3131910793525085_7028730130427875547_o.jpg

Kényelmes és Biztonságos Repülés

A pilóták többnyire utálják a forgalmi dugókat, legyen az földön vagy levegőben. A Kiskunlacháza Airport-ot kimondottan a bérlőinknek, szerződött partnereinknek, illetve klubtagjainknak tartjuk fent, annak érdekében, hogy a nagy forgalom hiányában, a minket választó pilóták a magán vagy üzleti célú repüléseiket a legnagyobb kényelemben hajthassák végére.

A 45 méter széles felszállópálya lehetőséget biztosít a hibázásra, úgy, hogy se légijárműve, se utasai ne kerüljenek veszélybe. Kimondottan alkalmas oktatási célra is!

 
DJI_0050.JPG

Tároljon nálunk. Aludjon nyugodtan.

Kinek befektetés, kinek szerelem. De egy biztos, mindannyian féltjük a légijárműveinket. A Kiskunlacháza Airport-nál a filozófiánk az “Egy hangár, Egy bérlő” modell. Nálunk nincs kommunális nagy hangár, ahol a rendezgetés hevébe előfordulhat az, hogy megsérülne az ön légijárműve. Tolja be a saját gépét a saját hangárjába, engedje le egy gombnyomással a hidraulikus hangár ajtót, és aludjon nyugodtan annak tudatába, hogy más nem ér az ön légijárművéhez ameddig ön újra vissza nem tér a hangárjához!

 
IMG_7589_edited.jpg

Az Ideális Rendezvény Helyszín

Nehéz lenne jobb helyet találni az ön következő rendezvényéhez. Tágas, szabad terek biztosítják azt, hogy bármilyen méretű rendezvényt tudjunk fogadni. A 117-es Klub épületünk a tágas dupla bár pulttal ellátott fogadóhelységtől, a férfi/női mosdókig minden megtalálható ami egy komoly vállalati rendezvényhez szükséges.

Legyen az egy kis szabású magán rendezvény vagy több ezer fős rendezvény, a Kiskunlacháza Airport várja a jelentkezését.

 
DJI_0042.JPG

Fények… Kamera Forog… és TESSÉK!

Egy sikeres film forgatásnak az alapja a megfelelő forgatási helyszín kiválasztás. A modernizált hangárjainkon túl, még mindig vannak érintetlen szovjet hangáraink és épületeink. Forgatási helyszín építése szempontjából rengeteg hely áll rendelkezésre és reptér révén könnyedén megoldható az autós avagy repülős/helikopteres jelentek lebonyolítása is! A YouTube videótól, Hollywood-ig bezárólag várjuk önt és csapatát, hogy a Kiskunlacháza Airport legyen az önök következő forgatási helyszíne.

Partnereink